کد خبر 272081
۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰

مصرف برق ماینرها به اندازه ۲ نیروگاه اتمی

مصرف برق ماینرها به اندازه ۲ نیروگاه اتمی

مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمز دارایی‌ها شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق گفت: بین ۳ تا ۵ درصد پیک مصرف شبکه برق کشور مربوط به ماینرهای غیر مجاز است که این عدد به اندازه دو نیروگاه اتمی می‌باشد.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از تسنیم، هادی سفید مو مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمز دارایی‌های شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق گفت: بین 3 تا 5 درصد از پیک مصرف شبکه برق کشور را ماینرهای غیر مجاز به خودشان اختصاص می دهند و این عدد به اندازه دو نیروگاه اتمی می باشد.

وی ادامه داد:استخراج رمز ارز در کشور غیرقانونی نیست و روش های مجازی هم وجود دارد و عزیزان می توانند پروانه تأسیس و بهره برداری اخذ کنند و ما هم در مناطقی از قبیل شهرک های صنعتی، مناطق ویژه اقتصادی و غیره برق ویژه برای آن اختصاص می دهیم.

مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمز دارایی‌ها شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق تصریح کرد: این ماینرها به شبکه  برق خسارت و فشار مضاعفی  وارد می کنند، قطعاً برخورد با مراکز غیر مجاز استخراج رمز دارایی موثر خواهد بود به شرط آنکه اطلاع رسانی در این حوزه به طور مناسب صورت پذیرد.

به گفته سفید مو، در هفته گذشته دو فقره آتش سوزی فقط توسط ماینرهای غیر مجاز گزارش شده است، بنابراین اگر هموطنان کمک کنند ما می توانیم سریعتر با این موضوع برخورد کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha